MG Building I & II Gent

Dit kantorencomplex werd voornamelijk opgetrokken met architectonisch beton, wat het geheel een strakke look en feel geeft. De verschillende kantoormodules zijn gesitueerd rondom de lager gelegen binnentuin waar je aan de drukte van het verkeer kan ontsnappen. Parkeergelegenheid, op twee niveaus, onder het volledige project. Gesitueerd in de buurt van het afrittencomplex Sint-Denijs-Westrem met vlotte verbinding naar E40 en R4, en verder naar The Loop, Flanders Expo.

Mg Building 2
Mg Building 1
Mg Building 3
Mg Building 4
Mg Building B
Mg Building C
Mg Building 2
Mg Building 1
Mg Building 3
Mg Building 4
Mg Building B
Mg Building C
  • Klanten: Deloitte, AG Insurance, Technum - Tractebel, Lbi, Besix
  • Kantoorruimte: Ca. 14.000 m²
  • Parkeerplaats: 245 plaatsen
  • Oplevering: 3de kwartaal 2007

Specificaties

Deloitte is expert op vlak van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening.

AG Insurance biedt als verzekeringsmaatschappij naast levensverzekeringen ook niet-levensverzekeringen en aanvullende pensioenen aan.

Besix Group stelt zichzelf voor als een multi-dienstengroep. Besix is niet enkel actief in de constructie van gebouwen, infrastructuur, milieuprojecten en wegen, maar produceert ook grondstoffen en staat in voor facility management, vastgoed ontwikkeling en concessies.

Lbi focust zich als marketing-agentschap op interactieve en digitale marketing.

Technum-Tractebel, een multidisciplinair studie- en adviesbureau, heeft expertise op vlak van regionale en stedelijke ontwikkeling, zeehaven- en waterwegprojecten, transportinfrastructuur en publieke en private gebouwen.

Kortrijksesteenweg 1144, Gent, Belgium

Locatie

  • › Gent:
  • › Antwerpen:
  • › Brussel:

Interesse?

Heeft dit project je interesse aangewakkerd? Heb je specifieke vragen, noden of wensen? Kantoorprojecten ontwikkelen op toplocaties, om te huren of te kopen, MG staat voor je klaar.

MB zonderachtergrond

Michiel Bontinck
Commercial Manager Belgium
mb@mgrealestate.eu
+32 (0)476 99 53 73

Contacteer ons ›