MG Park Verne Kockelscheuer

In Kockelscheuer in het groen van de Poudrerie de Luxembourg komt ParcLuxite als nieuwe economische vestigingsplaats voor onderzoek, innovatie, technologie, productie en handel.
MG Park Verne zal deel uitmaken van deze ideaal gelegen hotspot in het centrum van Luxemburg. Het biedt een unieke omgeving: rustig en ingebed in uitgestrekte groene ruimtes zoals het natuurreservaat Bétebuerger Besch en het recreatiegebied Kockelscheuer. Toch dicht bij de bruisende steden en in de buurt van de belangrijkste verkeersknooppunten.

Binnen deze omgeving zal MG Park Verne worden gerealiseerd: 4.200 m² deelbare kantoorruimte en 3.000 m² kmo-units.
Er zijn niet alleen kantoren beschikbaar, maar ook kmo-units die gebruikt kunnen worden als opslagruimte, werkplaats of kleine productieruimte. Wilt u een grotere kantoorruimte of zelfs een kleine van 16 m², dan is alles mogelijk. Het ontwerp is aanpasbaar aan alle denkbare gebruikerseisen, of u nu een volledig open landschapskantoor wilt of een meer traditionele kantoorinrichting.
Lichte en ruime kantoren met aan de ene kant toegang tot het groene dak en terras en aan de andere kant opslag via de achterzijde van het project maken de units van MG Park Verne geschikt voor iedereen.

CAM02
CAM15
CAM17
CAM10
CAM05
CAM04
CAM INT007
CAM02
CAM15
CAM17
CAM10
CAM05
CAM04
CAM INT007
  • Kantoorruimte: tot 4.200 m²
  • KMO-units: tot 3.000 m²
  • Parkeerplaatsen: tot 350
  • Beschikbaar : eind 2021

Locatie

De snelwegen A1 (Trier / D), A6 (Aarlen / B), A31 (Metz / F) en A4 (Esch-sur-Alzette) verbinden u met alle belangrijke regio's binnen Europa.
Aan de P + R Kockelscheuer is een directe busverbinding naar Luxemburg-Stad en het nabijgelegen station van Bettembourg.
Daarnaast ligt Airport Luxemburg op slechts 15 minuten rijden .

De bereikbaarheid zal in de komende jaren nog beter worden door de uitbreiding van de tramlijn. Anderzijds zal een shuttlebus worden geïnstalleerd van de P + R Kockelscheuer rechtstreeks naar ParcLuxite.

Kockelscheuer, Luxembourg

Interesse?

Heeft dit project je interesse aangewakkerd? Heb je specifieke vragen, noden of wensen? Residentiële projecten ontwikkelen op toplocaties, om te huren of te kopen, MG staat voor je klaar.

Toma3227 Sepia

Wim Lammertyn
Chief Country Officer Luxembourg & France
wl@mgrealestate.eu
+32 (0)495 19 68 18

Contacteer ons ›