MG Canal Logistics Neder-Over-Heembeek

MG Canal Logistics Brussels is een state-of-the-art logistiek centrum in Neder-Over-Heembeek. Dankzij de strategische ligging aan het kanaal reikt dit project een rijke waaier aan transportmogelijkheden aan. Zo is niet enkel transport over de weg maar ook over water mogelijk, wat toch een uitzonderlijke troef is in de huidige logistieke wereld.

Canal Logistics Brussels A
Canal Logistics Brussels 7
Canal Logistics Brussels 1
Canal Logistics Brussels 2
Canal Logistics Brussels 4
Canal Logistics Brussels A
Canal Logistics Brussels 7
Canal Logistics Brussels 1
Canal Logistics Brussels 2
Canal Logistics Brussels 4
  • Klanten: Cameleon, Artsen Zonder Grenzen Supply, Ziegler, Caterpillar
  • Warehouse: 50.000 m²
  • Offices: 2.500 m²
  • Oplevering: 2011

Specificaties

Artsen Zonder Grenzen Supply: deze internationale medisch-humanitaire organisatie barstte uit zijn logistieke voegen in Merchtem, waar de organisatie over slechts 6.500 m² opslagruimte beschikte. Dankzij dit nieuwe logistieke centrum kan Artsen Zonder Grenzen meer hulpgoederen opslaan. De ligging aan het water is bovendien zeer mooi meegenomen, zo kan de organisatie ook sneller op noodsituaties reageren. Daarnaast bevindt dit nieuwbouwproject zich dichter bij het hoofdkwartier in Jette.

Ziegler: gespecialiseerd in multimediale logistiek, keek ook Ziegler uit naar uitbreiding. Precies omdat zij zowel over de weg over het water dichtbij hun klanten willen staan, was MG Canal Logistics voor hen een uitgelezen kans.

Caterpillar: Caterpillar - of kortweg CAT - is de Amerikaanse wereldspeler in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg-, water- en mijnbouw en hier vond de ideale logistieke ruimte.

Cameleon: deze vernieuwende speler in de privéverkoop van kleding, accessoires en decoratieartikelen kende de voorbije jaren een stevige groei, waardoor het voor meer ruimte en nieuwe toekomstperspectieven uitweek naar deze site.

Vilvoordsesteenweg 140, Neder-Over-Heembeek, Belgium

Locatie

De site Canal Logistics is gelegen in Neder-Over-Heembeek in de buurt van de Brusselse ring en heeft daarom goede bereikbaarheid binnen de gouden driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Bovendien is het gelegen langs het Zeekanaal Brussel - Schelde, dat toegang verleent tot de binnenvaart.

  • › Gent:
  • › Antwerpen:
  • › Brussel:

Interesse?

Ben je ook op zoek naar een project met rijke transportmogelijkheden? Of is een onmiddellijke toegang tot water dé oplossing voor jouw logistieke noden? Logistieke projecten ontwikkelen op toplocaties, om te huren of te kopen, MG staat voor je klaar.

TOM46545

Ignace Tytgat
Chief Executive Officer
it@mgrealestate.eu
+32 (0)9 250 95 14

Contacteer ons ›