MG Airport I Machelen

MG Airport Brussels is een indrukwekkende logistieke verschijning op Brucargo West. Of de lat hoog lag voor dit project? Op z'n hoogst. Want met oog voor detail werd dit duurzame complex opgetrokken volgens de strengste veiligheidsvoorschriften en TAPA-normen binnen de luchtvaart. Volledig op maat van de klant ontwikkeld, gaat dit platform door het leven als de moderne en duurzame hoeksteen van DHL Global Forwarding, de nummer één op het gebied van efficiënte wereldwijde coördinatie en vervoer van vracht.

Mg Airport Brussels
Mg Airport Brussels
Mg Airport Brussels
Mg Airport Brussels
Mg Airport Brussels
Mg Airport Brussels
Mg Airport Brussels
Mg Airport Brussels
  • Klant: DHL Global Forwarding Belgium
  • Totale oppervlakte warehouse: 23.003 m²
  • Kantoorruimte: 5.233 m²
  • Oplevering: 2012

Specificaties

Dit state-of-the-art logistiek centrum werd op maat ontwikkeld voor DHL Global Forwarding Belgium. Dankzij de indrukwekkende afmetingen van de site en de logistieke ruimte, kan DHL haar luchtvrachtactiviteiten bundelen onder één dak. MG Airport Brussels biedt bovendien topinfrastructuur voor hun verschillende activiteiten, met onder andere een temperatuurgecontroleerde zone van 1.750 m² die voldoet aan de strengste GDP-normen. Daarbovenop past dit gebouw helemaal binnen de duurzame "Go Green"-filosofie van DHL Global Forwarding, want het gebouw maakt gebruik van milieuvriendelijke technieken zoals zonnepanelen en recuperatie van water.

Brucargo 830, Machelen, Belgium

Locatie

MG Airport Brussels is gelegen op Brucargo West, waardoor deze site perfect geschikt is voor de luchtvrachtactiviteiten van DHL Global Forwarding. Dankzij de vlotte verbinding tussen Brucargo en de E19, met een eigen op- en afrittencomplex verloopt het intensieve vrachtverkeer van en naar deze site uitermate vlot.

  • › Gent:
  • › Antwerpen:
  • › Brussel:

Interesse?

Ben je op zoek naar een gelijkaardig staaltje airport logistics dat voldoet aan de strengste normen? Slimme logistieke projecten ontwikkelen op toplocaties, om te huren of te kopen, MG staat voor je klaar.

TOM46545

Ignace Tytgat
Chief Executive Officer
it@mgrealestate.eu
+32 (0)9 250 95 14

Contacteer ons ›