MG Airport Liège

MG Airport Liège is het antwoord op nieuwe logistieke noden op deze luchthavensite. Dit nieuwbouwproject is dan ook de uitverkoren uitvalsbasis voor alle mogelijke activiteiten gerelateerd aan luchtvracht. Grote spelers op de luchthaven zijn: TNT, DHL Global Forwarding & DPD.

Mg Airport Luik
Mg Airport Luik
Mg Airport Luik
Mg Airport Luik
Mg Airport Luik
Mg Airport Luik
Mg Airport Luik
Mg Airport Luik
Mg Airport Luik
Mg Airport Luik
  • Beschikbare logistieke ruimte: 50.000 m²
  • Kantoorruimte: 2.000 m²
  • Timing: 2016 - 2017

Specificaties

Make it Great, dat is waar MG voor staat. Heeft u specifieke noden en vereisten? Geen probleem. MG Airport Liège wordt op maat van uw wensen ontwikkeld. Alles is bespreekbaar, zo komen we samen tot de oplossing die perfect bij u past.

  Download conceptueel plan

Rue de Velroux 200, Liège, Belgium

Locatie

MG Airport Liège heeft niet alleen een vlotte verbinding met de luchthaven, maar ook de haven van Luik bevindt zich op 20 minuten en is goed bereikbaar via de E25 en A25. Zo staat dit project bovenop een knooppunt van transportmogelijkheden.

  • › Gent:
  • › Antwerpen:
  • › Brussel:

Interesse?

Heb je interesse in dit luchthavenproject? Of ben je op zoek naar gelijkaardig een staaltje airport logistics dat voldoet aan de strengste normen? Slimme logistieke projecten ontwikkelen op toplocaties, om te huren of te kopen, MG staat voor je klaar.

TOM46545

Ignace Tytgat
Chief Executive Officer
it@mgrealestate.eu
+32 (0)9 250 95 14

Contacteer ons ›