MG Park De Hulst Willebroek

MG Parc De Hulst is een uitermate duurzaam en uniek logistiek en semi-industrieel pareltje. Dankzij de onmiddellijke toegang tot de kade aan het Kanaal Brussel-Schelde met mogelijkheid tot laden en lossen, houdt dit nieuwbouwproject rekening met de nieuwe logistieke noden. Daarbij wordt ook aan kostenoptimalisatie voor de gebruikers gedacht, door zowel de sprinkler- als bufferinfrastructuur op de site gemeenschappelijk ter beschikking te stellen. Dankzij het doorgedreven beheer van energie, afval en water in combinatie met de aanwezige groenzones is dit CO2-neutrale park het meest duurzame in België.

Res Res Tomd2410 Dehulst
Res Res Tomd2435 Dehulst
Res Res Tomd2468 Dehulst
Mg Parc De Hulst Overzicht
Mg Parc De Hulst 1
Mg Parc De Hulst 2
Mg Parc De Hulst 3
Mg Parc De Hulst 4
20160218 Gg05
Res Res Tomd2410 Dehulst
Res Res Tomd2435 Dehulst
Res Res Tomd2468 Dehulst
Mg Parc De Hulst Overzicht
Mg Parc De Hulst 1
Mg Parc De Hulst 2
Mg Parc De Hulst 3
Mg Parc De Hulst 4
20160218 Gg05
  • Logistieke en semi-industriële ruimte: ca. 250.000 m²
  • Kantoorruimte: ca. 10.000 m²
  • Timing: 2016 - 2020
  • Klanten: Dachser, Neovia, CMI, Federal Mogul, Makro/Metro,Decathlon, Nedcargo, Toyota Material Handling, Vanden Borre, Eutraco

Specificaties

Make it Great, dat is waar MG voor staat. Heeft u specifieke noden en vereisten? Geen probleem. MG Park De Hulst wordt precies op maat van uw wensen ontwikkeld. Alles is bespreekbaar, zo komen we samen tot de oplossing die perfect bij u past.

Deze belangrijke spelers hebben zich alvast gevestigd op MG Parc De Hulst:

Dachser: gestart als familiebedrijf is Dachser uitgegroeid tot één van de belangrijkste logistieke partners in België en de rest van de wereld. Intelligent logistics, dat is Dachser.

CMI: als internationale technologiegroep heeft CMI zich gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en aanleveren van materiaal voor de energiesector, defensie, milieu, metaal- en algemene industrie.

Federal Mogul: de sterke Amerikaanse toeleverancier voor de automotive vestigde zich op het MG Parc De Hulst in een logistiek complex van ruim 27.000 m².

Decathlon & Nippon Express: als leider in globale logistiek omarmt Neovia complexiteit zodat de klant kan genieten in eenvoud.

Makro/Metro: uniek groothandelsconcept

Decathlon: sportwinkelketen

Nedcargo: grootste logistieke dienstverlener in de Benelux op gebied van levensmiddelen, dranken en retail

Toyota Material Handling: productie, verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehandse heftrucks, handpallettrucks, elektrische pallettrucks, elektrische stapelaars, reachtrucks, e.a.

Vanden Borre: elektroketen die deel uitmaakt van de groep Fnac, gespecialiseerd in verkoop van audio, tv, mulitmedia en huishoudelektro.

Eutraco: is nationaal en internationaal toonaangevend bedrijf voor een breed scala aan logistieke oplossingen

  Download conceptueel plan

Schoondonkweg, Willebroek, Belgium

Locatie

Dankzij zijn unieke locatie in de gouden driehoek mag je MG Park De Hulst gerust de "nieuwe logistieke hotspot" noemen. Eerst en vooral is er een vlotte ontsluiting met de A12 en E19 (op- en afritten op 4 km afstand) en de nabijheid van de TCT containerterminal op slechts 10 minuten, maar de absolute meerwaarde schuilt in de mogelijkheid tot transport over het water. Dankzij de directe toegang tot de laad- en loskade aan het Kanaal Brussel-Schelde weet MG Park De Hulst zich dan ook ruimschoots te onderscheiden van de rest.

  • › Gent:
  • › Antwerpen:
  • › Brussel:

Geïnteresseerd?

Was dit project interessant voor u? Heeft u vragen, behoeften of specifieke wensen? Ontwikkelaar van logistieke projecten, locatie en plaatsing naar keuze, MG staat tot uw beschikking.

MB zonderachtergrond

Michiel Bontinck
Commercial Manager Belgium
mb@mgrealestate.eu
+32 (0)476 99 53 73

Contacteer ons ›