MG Parc De Hulst - KMO's Willebroek

MG Parc De Hulst is een uitermate duurzaam en uniek logistiek en semi-industrieel pareltje. Dankzij de onmiddellijke toegang tot de kade aan het Kanaal Brussel-Schelde met mogelijkheid tot laden en lossen, houdt dit nieuwbouwproject rekening met de nieuwe logistieke noden. Daarbij wordt ook aan kostenoptimalisatie voor de gebruikers gedacht, door zowel de sprinkler- als bufferinfrastructuur op de site gemeenschappelijk ter beschikking te stellen. Dankzij het doorgedreven beheer van energie, afval en water in combinatie met de aanwezige groenzones is dit CO2-neutrale park het meest duurzame in België.

Kmounits C004D
Kmounits C001D
Res Kmounits C005C
Res Res Kmounits Luchtfoto
Res Kmounits C003
Res Kmounits C002
Kmounits C004D
Kmounits C001D
Res Kmounits C005C
Res Res Kmounits Luchtfoto
Res Kmounits C003
Res Kmounits C002
  • Totale logistieke oppervlakte:: 4.475 m²
  • Oppervlakte units:: vanaf 218 m² tot 257 m²
  • Aantal units:: 10
  • Aantal parkeerplaatsen:: 19

Specificaties

Make it Great, dat is waar MG voor staat. Heb je specifieke noden en vereisten? Geen probleem. MG Parc Landegem wordt precies aangepast aan jouw wensen. Alles is bespreekbaar, zo komen we samen tot de oplossing die perfect bij je past.

  Download conceptueel plan

Schoondonkweg, Willebroek, België

Locatie

Dankzij zijn unieke locatie in de gouden driehoek mag je MG Park De Hulst gerust de "nieuwe logistieke hotspot" noemen. Eerst en vooral is er een vlotte ontsluiting met de A12 en E19 (op- en afritten op 4 km afstand) en de nabijheid van de TCT containerterminal op slechts 10 minuten, maar de absolute meerwaarde schuilt in de mogelijkheid tot transport over het water. Dankzij de directe toegang tot de laad- en loskade aan het Kanaal Brussel-Schelde weet MG Park De Hulst zich dan ook ruimschoots te onderscheiden van de rest.

  • › Gent:
  • › Antwerpen:
  • › Brussel:

Interesse?

Heeft dit project je interesse aangewakkerd? Heb je specifieke vragen, noden of wensen? Logistieke projecten ontwikkelen op toplocaties, om te huren of te kopen, MG staat voor je klaar.

Michie Website Zonderachtergr

Michiel Bontinck
Commercial Manager Logistics & Offices
mb@mgrealestate.eu
+32 4 76 99 53 73

Contacteer ons ›