MG Park Greve

MG Parc Greve Distribution Center voorziet in de toekomstige noden van bedrijven. De bestaande warehouses op de markt zijn verouderd voor de hedendaagse noden en behoeften, waardoor er meer vraag is naar nieuwe, intelligente warehouses. E-commerce is steeds meer in opmars waardoor er meer behoefte is naar grotere en meer efficiëntere opslagmogelijkheden. GDC biedt omvangrijke mogelijkheden en moderne diensten, waardoor deze tegemoet komt aan de markt.

Res TOMD1189
Res TOMD1090
Res TOMD0960
Res TOMD1189
Res TOMD1090
Res TOMD0960
  • Logistieke ruimte: Ca. 100.000 m²
  • Kantoorruimte: Ca. 5.600 m²
  • Parkeerplaatsen: Overeen te komen
  • Timing: 2017-2019

Specificaties

Make it Great, dat is waar MG voor staat. Heeft u specifieke noden en vereisten? Geen probleem. MG Parc GDC wordt met duurzame technieken en precies op maat van uw wensen ontwikkeld. Alles is bespreekbaar, zo komen we samen tot de oplossing die u het beste past.

  Download conceptueel plan

Kildebrondevej, Greve, Denmark

Locatie

MG Parc GDC geeft toegang tot heel Denemarken, ligt dichtbij Copenhagen, en verbindt: Greater Copenhagen, Zealand en het zuiden van Zweden. Het logistieke park is direct gelegen aan een belangrijke snelweg in nabijheid van bus, trein en ferry. Gesitueerd op 24 km van Copenhagen Airport.

Interesse?

Ben je op zoek naar een gelijkaardig staaltje airport logistics dat voldoet aan de strengste normen? Slimme logistieke projecten ontwikkelen op toplocaties, om te huren of te kopen, MG staat voor je klaar.

TOM46028

Anton Van Vlerken
Chief Country Officer the Netherlands & Nordics
avv@mgrealestate.eu
+31 (0)650 49 94 64

Contacteer ons ›