Belfius Insurance verwerft het MG Business Center in Gent

25 juni 2020

Belfius Insurance sloot zopas met MG Real Estate een overeenkomst over de aankoop van het service center MG Business Center in Gent. Met de aankoop van dit modern en ideaal gelegen gebouw, vlak bij het station van Gent Sint-Pieters, een van de grootste stations van België, blijft Belfius Insurance zijn vastgoedportefeuille ontwikkelen en diversifiëren.

Het MG Business Center is gemakkelijk bereikbaar, zowel met de fiets als met de wagen of het openbaar vervoer, en biedt zijn diensten aan diverse ondernemingen aan op een oppervlakte van bijna 10.000 m² met uitgeruste kantoorruimte, gemeenschappelijke vergaderzalen, een opleidings- en seminarlokaal, een cafetaria en een "Fun-zone". Ondergronds zijn er 164 parkeerplaatsen voor wagens beschikbaar, alsook 221 beveiligde plaatsen in een fietsenstalling, naast douches en lockers.

Naast het Business Center omvat het gebouw ook meer dan 900 m² handelsruimte met een Proxy Delhaize en 350 m² horecaruimte.

Merk op dat het volledige dak bedekt is met zonnepanelen, die nagenoeg de volledige behoefte aan elektriciteit van het Business Center dekken. In combinatie met een uitstekende isolatie kan het geheel dan ook een uitstekende energieprestatie voorleggen.

TOM45634