MG Business Center breidt uit

27 juni 2019

Net zoals de eerste fase, trekt ook de tweede fase van het MG Business Center aan. MG Real Estate mag reeds vier spelers verwelkomen in de uitbreiding van het multifunctionele kantoorgebouw. Engie vond als eerste de weg naar fase 1, en besloot met Tractebel uit te breiden naar het nieuwe gedeelte. Ook ML6 en Tiberghien, gebruikers van het eerste uur, zagen hun kans en tekenden om uit te breiden in fase 2.

De nieuwste gebruiker, JM Bruneau, tekende voor een deel van de vijfde verdieping. Ondertussen lopen ook gesprekken voor de resterende oppervlaktes.

Het full-service Business Center heeft dan ook tal van troeven. Niet alleen is er de perfecte bereikbaarheid via de E17, E40 en R4, het Business Center situeert zich vlakbij het station Gent Sint-Pieters en kan gebruik maken via diens ondergrondse publieke parking.

Dankzij Jasper-Eyers en Glenn Sestig, blinkt het gebouw bovendien uit op vlak van architectuur en interieurvormgeving. Het gebouw biedt talloze mogelijkheden, waardoor het met stip voldoet aan de specifieke kantoor-gerelateerde eisen en noden van vandaag.

MG Business Center