Start constructie koop- en ontspanningscentrum MG Escape

31 juli 2020

MG ESCAPE is het toonbeeld van een architecturale verwezenlijking die perfect weerspiegelt wat het representeert: een koop- en ontspanningscentrum van hoge kwaliteit in een bijzonder aangename omgeving. Een deel van de parkeergelegenheid, ontworpen als de ideale mix van ratio en duurzaamheid, komt op het dak van het centrum. Met niet minder dan 9.000 m² aan bruto verhuurbare oppervlakte verspreid over twee verdiepingen, trok MG Escape al enkele grote namen uit de retail aan.

Daarnaast is Capellen, in het hart van het Groothertogdom Luxemburg en op een steenworp van de E25 tussen Aarlen en Luxemburg, de ultieme locatie voor MG Escape. Een optimale herkenning en zichtbaarheid heeft MG Escape te danken aan de 60.000 voertuigen die dagelijks via de Mamer-snelweg langsrijden.

Wim Lammertyn, Chief Country Officer Luxembourg & France bij MG Real Estate, omschrijft MG Escape als volgt: “Met het oog op de ideale geologische locatie van MG Escape, de zichtbaarheid en vlotte toegankelijkheid met zowel wagen als openbaar vervoer, hebben Delhaize en Ava Papierwaren al toegezegd om er een vestiging te openen. In navolging van deze giganten hebben bovendien ook andere partijen hun interesse laten blijken. Daarom kunnen we MG Escape nu al voorstellen als een unieke shopervaring en een dynamisch commercieel centrum, zowel in het gebouw als eromheen. MG Escape is dus voorbestemd om een echte retail hotspot te worden in het hart van Luxemburg en Europa.”

Voor de verhuur- en marketingstrategie werkt MG Real Estate samen met commercieel vastgoedconsultanten CBRE en Cushman & Wakefield.

Over MG Real Estate

MG Real Estate is een toonaangevende vastgoedontwikkelaar in Europa. Zijn bijzonder efficiënte teams stellen MG Real Estate in staat om projecten van hoge kwaliteit af te werken binnen ambitieuze deadlines. Of het nu gaat om kantoorgebouwen, commerciële, logistieke of residentiële eigendommen, MG kan trots zijn op zijn snelle efficiëntie. Toch doet die snelheid niets af aan de kwaliteit. MG’s duurzame architectuurconcepten zijn immers ontworpen om te voldoen aan de allerhoogste standaarden. Daar zitten de roots van het bedrijf ongetwijfeld voor iets tussen. Begonnen met saneringsprojecten, groeide MG uit van site logistics tot het bedrijf dat het vandaag is: een ervaren vastgoedontwikkelaar met een onnavolgbare marktkennis.

Contact:
Wim Lammertyn
Chief Country Officer Luxembourg & France
+32 495 19 68 18
wl@mgrealestate.eu

20200702 Capellen 02 MG Delhaize AVA