MG Real Estate benoemt Chief Executive Officer

17 april 2018

MG Real Estate heeft een Chief Executive Officer benoemd. Ignace Tytgat zal vanaf heden de functie van Chief Executive Officer op zich nemen. Samen met de Owner, Ignace De Paepe, zal hij MG Real Estate versterken.

Tytgat heeft reeds heel wat ervaring in huis en is geen onbekende bij MG Real Estate. Zo vervulde hij reeds enkele jaren de functie van Sales Director voor logistiek en kantoren bij MG Real Estate. Zijn benoeming naar CEO zal MG Real Estate naar een hoger niveau brengen en de groei van ons bedrijf, zowel op nationaal als internationaal vlak, mee vormgeven.

Ignace Tytgat zal per direct van start gaan en zal in zijn functie als CEO rapporteren aan Ignace De Paepe. Hij zal hierin bijgestaan worden door CFO Vincent Macharis en CTO Anja Tackaert.

Naast Ignace Tytgat zal Wim Lammertyn de nieuwe functie van Chief Country Officer vervullen voor Frankrijk en Luxemburg, waarbij hij voortaan zal opereren vanuit het kantoor in Luxemburg.

5 Europese kantoren, hoofdkantoor in Luxemburg

MG Real Estate telt momenteel 5 Europese kantoren. Naast het kantoor in België en het hoofdkantoor in Luxemburg, zijn we ook te vinden in Nederland, Frankrijk en Denemarken.

Onze adressen:

Luxemburg: Rue Heienhaff 5, 1736 Senningerberg
België: Esplanade Oscar van de Voorde 1, 9000 Gent
Nederland: Vimmerik 18 – PB 9, 5253 Nieuwkuijk
Frankrijk: 67, rue de Luxembourg, 59777 Euralille
Denemarken: Weidekampsgade 6, 2300 Kopenhagen

Ignace Tytgat