MG Real Estate bouwt mee aan de toekomst van Toyota Material Handling

14 november 2017

Binnenkort start MG Real Estate met de bouw van een duurzaam nieuw headquarter voor Toyota Material Handling. Op een terreinoppervlakte van 20.500m2, meteen aan de ingang van het bedrijventerrein Parc De Hulst, wil Toyota Material Handling zowel het Belgische als Europese hoofdkantoor vanuit respectievelijk Wilrijk en Brussel onder één dak brengen.

Toyota Material Handling is als toeleverancier van logistieke en distributie-sector complementair met andere gebruikers zoals Decathlon, Nedcargo en Makro Metro. Ze hechten belang aan de technologie van de toekomst en investeren daarom in een nieuw gebouw waar ook doorgedreven architectuur, licht en visibiliteit centraal staan.

Met een ligging aan de toegangspoort van Parc De Hulst en nabij de A12 Antwerpen – Brussel langs de N16, is een goede visibilitieit verzekerd. Ook duurzaamheid is een belangrijke factor voor Toyota Material Handling. Daarom wordt er gewerkt met doorgedreven parkmanagement waaronder gemeenschappelijke water- en groenbuffers, en gemeenschappelijk gebruik van sprinklertanks.

Concreet zal MG Real Estate voor Toyota Material Handling een gebouw van 3.750 m2 neerzetten waar meeting rooms to share, een centraal opleidingscenter, een polyvalente zaal met terras en groendak, en een hele 3e verdieping voor catering worden ondergebracht. Daarnaast komt nog voor 8.800 m2 aan atelier, showroom en warehouse.

MGRE-Ignace Tytgat (Sales Director):
Wij zijn heel opgetogen om zo’n internationale speler te mogen ontvangen op het MG Parc De Hulst.Als toeleverancier van de logistieke sector zijn ze een enorme meerwaarde voor ons bedrijvenpark.

TMH – Hugues Van Espen (Managing Director):
De groei van TMH in België is niet te stuiten, waardoor de tijd rijp is voor een nieuw en duurzaam gebouw, waar zowel onze Belgische als Europese afdeling zal worden ondergebracht. Wij kijken er naar uit om nauwer te kunnen samenwerken met onze collega’s van TMH Europe. Daarnaast zijn we natuurlijk ook zeer verheugd dat MG onze partner wordt om deze droom te verwezenlijken.

Toyotacam015V3