MG Real Estate verkoopt logistiek gebouw in Nederland aan Patrizia Immobilien AG

10 oktober 2018

MG Real Estate heeft een nieuw, state-of-the-art logistiek gebouw in Roosendaal (Nederland) verkocht aan Patrizia Immobilien AG.

Het state-of-the-art gebouw heeft een totale vloeroppervlakte van 11.225 m2, is LEED-gecertificeerd en omvat een coldstore en een omgevingstemperatuur-opslagruimte. Yusen Logistics Co. Ltd. heeft een langetermijnhuurcontract voor het hele gebouw, dat het gebruikt als distributiecentrum voor zijn vracht- en transportactiviteiten, evenals voor zijn scheepsmakelaardij business. Het gebouw bevindt zich in de provincie Noord-Brabant, ligt vlakbij de snelweg A-17, die een belangrijke logistieke corridor vormt in het zuidwesten van Nederland en België en die ook de route omvat komende van de havens van Rotterdam en Antwerpen in oostelijke richting.

MG Real Estate is een vastgoedontwikkelings- en investeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van grote logistieke projecten, opslagplaatsen en ultramoderne kantoorgebouwen, winkelcentra en residentiële ontwikkelingen op toplocaties. Door het ontwikkelen van een nieuw distributiecentrum voor Yusen Logistics op het industrieterrein Borchwerf in Roosendaal, beantwoordde MG Real Estate de specifieke vraag naar een hoogwaardige logistieke opslagoplossing voor farmaceutische producten.

PATRIZIA Immobilien AG kondigt aan dat het de nieuwe hypermoderne logistieke faciliteit van MG Real Estate heeft overgekocht. Dit is de tweede investering van het fonds in Nederland. Patrizia is al meer dan 30 jaar actief als investeringsmanager op de vastgoedmarkt in heel Europa. PATRIZIA's activiteiten omvatten de aankoop, het beheer, de herpositionering en de verkoop van residentieel en commercieel onroerend goed via haar eigen gelicentieerde investeringsplatforms.

Contact:

Patrizia Immobilien AG
Andreas Menke
Group Head of Corporate Communications
Phone: +49 (0) 821 5 09 10-6 55
andreas.menke@patrizia.ag

MG Real Estate
Laure Devuyst
Communication Officer
Phone: +32 9 250 95 00
info@mgrealestate.eu