Nieuwe speler op MG Parc De Hulst: Vanden Borre

25 januari 2018

De eindejaarsperiode heeft MG Real Estate en Vanden Borre er niet van weerhouden om intussen een huurovereenkomst af te sluiten voor een sleutel-op-de-deurproject van 14.000 m² aan logistieke oppervlakte en 600 m² aan bureauruimte in Willebroek. JLL heeft zijn marktkennis hiervoor ten dienste gesteld en de bemiddeling succesvol afgerond.

Er was nood aan versterking van de huidige vestiging van Vanden Borre in Sint-Pieters-Leeuw na de fusie tussen Fnac en Vanden Borre in 2016. Het nieuwe distributiecentrum legt de focus op grotere producten en wil zijn e-commerce uitbreiden door snellere thuisleveringen.

MG Real Estate heeft zich volledig gealigneerd aan de behoeften van zijn toekomstige huurder. De site die in een tijdsspanne van 5 maanden gebouwd zal worden zal zich bevinden naast Décathlon, Makro Metro, Dachser en Nedcargo. Deze werden reeds door MG Real Estate ontwikkeld. Het zal zich ook, naast Toyota Material Handling , die momenteel nog volop in ontwikkeling is, bevinden. De nieuwe infrastructuur voldoet aan de allerlaatste duurzaamheidsnormen en zorgt voor aanzienelijke besparingen.

De multimodale logistieke zone De Hulst in Willebroek kent een groot succes sinds haar ontstaan in 2013 dankzij het snelle reactievermogen van haar ontwikkelaar en de uitstekende ligging van het bedrijvenpark. Het bevindt zich namelijk langs de N16 die Puurs met Mechelen verbindt, op 1km van de A12-snelweg Antwerpen-Brussel en in de nabijheid van de haven van Antwerpen en het kanaal van Willebroek (dat Brussel verbindt met Antwerpen).

De Hulst in Willebroek biedt daarnaast nog zo’n 78.000 m² aan te ontwikkelen gebouwen.

De Willebroekse lokale instanties maken van e-commerce hun stokpaardje en moedigen hun personeel aan om extra opleiding te volgen in dat opzicht.

Vdb Logo