MG Dulle Griet Garden Gent

MG Dulle Griet Garden is een buitengewoon rustpunt in de Gentse binnenstad. Achter de volledig gerenoveerde, historische gevels van dit woonproject, realiseerde MG Real Estate 47 unieke appartementen met parkeerplaatsen en twee subliem aangelegde stadstuinen. Kortom: een ware oase.

Dulle Griet Garden C
Dulle Griet Garden B
Dulle Griet Garden A
Dulle Griet Garden 7
Dulle Griet Garden 6
Dulle Griet Garden 5
Res Tom26535
Res Tom 6249Griet
Dulle Griet Garden C
Dulle Griet Garden B
Dulle Griet Garden A
Dulle Griet Garden 7
Dulle Griet Garden 6
Dulle Griet Garden 5
Res Tom26535
Res Tom 6249Griet
  • Appartementen: 47, reeds verkocht
  • Oplevering: 2016

Specificaties

Het woonproject MG Dulle Griet Garden telt 47 kwalitatieve appartementen. In samenwerking met Dienst Monumentenzorg en de architectenbureaus Bontinck en Jasper-Eyers werden de historische gevels volledig gerestaureerd.

Achter die authentieke look word je verrast door hedendaagse architectuur waar historische elementen in werden verwerkt. Wie hier binnenkomt, waant zich in een andere wereld. Na de drukte van de stad volgt ontspanning en huiselijke rust. En groen, want MG Dulle Griet Garden telt ook twee prachtig aangelegde stadstuinen, ontworpen door de gerenommeerde tuin- en landschapsarchitect Wirtz.

Hoe het geheel er in volle glorie uitziet, ontdek je in het modelappartement, dat volledig ontworpen werd door de internationaal erkende architect Glenn Sestig. Hij nam ook de inkomhallen van dit woonproject onder handen. MG Dulle Griet Garden, daar woon je in stijl.

Vrijdagmarkt, Gent, Belgium

Locatie

Rustig wonen in hartje Gent? Het kan. Dankzij z'n unieke locatie aan de Langmunt en de Vrijdagmarkt is MG Dulle Griet Garden perfect gelegen voor wie z'n thuis zoekt in het bruisende Gent.

  • › Gent:
  • › Antwerpen:
  • › Brussel:

Interesse?

Heeft dit project je interesse aangewakkerd? Heb je specifieke vragen, noden of wensen? Residentiële projecten ontwikkelen op toplocaties, om te huren of te kopen, MG staat voor je klaar.

Toma3227 Sepia

Wim Lammertyn
Chief Country Officer Luxembourg & France
wl@mgrealestate.eu
+32 (0)495 19 68 18

Contacteer ons ›