Nieuws

Res MB beersel 004 DHL
6 augustus 2020

DHL Supply Chain en MG Real Estate bouwen nieuwe Life Sciences and Healthcare campus nabij Brussel

Brussel – DHL Supply Chain, wereldwijd marktleider in supply chain management en contractlogistiek, en MG Real Estate, Europese hogesnelheidsontwikkelaar binnen logistics, offices, residential en retail, gaan van start met de bouw van een nieuwe, state-of-the-art Life Sciences and Healthcare (LSH) campus op de Laekebeekindustriezone in Lot, nabij Brussel. De 28.000 m² grote accommodatie, die de huidige voorzieningen van DHL Supply Chain in Huizingen en Lot zal vervangen en hun activiteiten onder één dak zal samenbrengen, bevindt zich op drie kilometer van de huidige faciliteiten in Lot. In lijn met de duurzaamheidsstrategie van DHL zal de campus volledig CO2-neutraal zijn. Het zocht daarvoor de juiste partner en vond daarin hogesnelheidsontwikkelaar MG Real Estate.

20200702 Capellen 02 MG Delhaize AVA
31 juli 2020

Start constructie koop- en ontspanningscentrum MG Escape

De constructie van MG Escape, het koop- en ontspanningscentrum in Capellen (Luxemburg) is gestart. Dat meldt MG Real Estate, internationaal commercieel-logistiek projectontwikkelaar. Met de geplande opening in de tweede helft van 2021 is dit hun tweede project in Luxemburg.

TOM45634
25 juni 2020

Belfius Insurance verwerft het MG Business Center in Gent

Belfius Insurance sloot zopas met MG Real Estate een overeenkomst over de aankoop van het service center MG Business Center in Gent. Met de aankoop van dit modern en ideaal gelegen gebouw, vlak bij het station van Gent Sint-Pieters, een van de grootste stations van België, blijft Belfius Insurance zijn vastgoedportefeuille ontwikkelen en diversifiëren.

Unknown
5 juni 2020

EUTRACO breidt uit met 60.000 m2 carbon- en energieneutrale logistiek op het MG Park De Hulst

In december 2020 zal Eutraco de eerste 40.000 m2 van een gloednieuwe logistieke site op het Park De Hulst in Willebroek in gebruik nemen. Nog eens extra 20.000 m2 zullen een jaar later opgeleverd worden. Het volledige project wordt gerealiseerd door MG Real Estate.

Cf36650c cd9e 4166 afae 2d2fbc5ec02f
20 maart 2020

Nieuwe speler Rhenus op Westfields Logistics in Oirschot, Nederland

Logistiek dienstverlener Rhenus Contract Logistics breidt zijn huidige warehousing activiteiten verder uit op het nieuwe complex Westfields Logistics in Oirschot.