Nieuws

Res TOM48322
16 november 2020

Internationale logistieke dienstverlener vestigt zich op complex Westfields Logistics

Westfields Logistics, een ontwikkeling van MG Real Estate, SDK Vastgoed en Volkerwessels Logistics Development, verwelkomt een nieuwe internationaal opererende logistieke dienstverlener. Nuveen Real Estate sloot een langjarige overeenkomst voor de verhuur van een warehouse van ca. 28.000 m² op het complex.

IMLD5513
26 oktober 2020

Werken in een magazijn is meer dan met een heftruck rijden

Wie e-commerce zegt, zegt pakjes. Wie pakjes zegt, zegt opslagruimte. En die opslagruimte moet mee evolueren met de marktvraag, met de balans van vraag en aanbod en de nieuwe duurzame inzichten die toekomstige projecten moeten inspireren.

Res MB beersel 004 DHL
6 augustus 2020

DHL Supply Chain en MG Real Estate bouwen nieuwe Life Sciences and Healthcare campus nabij Brussel

Brussel – DHL Supply Chain, wereldwijd marktleider in supply chain management en contractlogistiek, en MG Real Estate, Europese hogesnelheidsontwikkelaar binnen logistics, offices, residential en retail, gaan van start met de bouw van een nieuwe, state-of-the-art Life Sciences and Healthcare (LSH) campus op de Laekebeekindustriezone in Lot, nabij Brussel. De 28.000 m² grote accommodatie, die de huidige voorzieningen van DHL Supply Chain in Huizingen en Lot zal vervangen en hun activiteiten onder één dak zal samenbrengen, bevindt zich op drie kilometer van de huidige faciliteiten in Lot. In lijn met de duurzaamheidsstrategie van DHL zal de campus volledig CO2-neutraal zijn. Het zocht daarvoor de juiste partner en vond daarin hogesnelheidsontwikkelaar MG Real Estate.

20200702 Capellen 02 MG Delhaize AVA
31 juli 2020

Start constructie koop- en ontspanningscentrum MG Escape

De constructie van MG Escape, het koop- en ontspanningscentrum in Capellen (Luxemburg) is gestart. Dat meldt MG Real Estate, internationaal commercieel-logistiek projectontwikkelaar. Met de geplande opening in de tweede helft van 2021 is dit hun tweede project in Luxemburg.

TOM45634
25 juni 2020

Belfius Insurance verwerft het MG Business Center in Gent

Belfius Insurance sloot zopas met MG Real Estate een overeenkomst over de aankoop van het service center MG Business Center in Gent. Met de aankoop van dit modern en ideaal gelegen gebouw, vlak bij het station van Gent Sint-Pieters, een van de grootste stations van België, blijft Belfius Insurance zijn vastgoedportefeuille ontwikkelen en diversifiëren.