Nieuws

Whats App Image 2021 01 13 at 16 26 35
15 januari 2021

First Column setting in Malmö for MG Real Estate and Westerman’s new Logistics hub in Malmö.

First Column setting has now taken place in Malmö, where MG Real Estate is developing a 18,000m2 logistics property for tenant, Westerman Multimodal Logistics.

Res TD1 9789 edit
14 januari 2021

MG Real Estate ontwikkelt het allereerste energie- en CO2 neutraal logistiek center in België

Op MG Park De Hulst langs het Kanaal van Willebroek werd vandaag het allereerste energie- en carbonneutraal logistiek center van België ingehuldigd door minister-president Jan Jambon. Transportbedrijf Eutraco neemt er op 14 januari 2021 zijn nieuwste logistieke stek van zo’n 40.000 m2 in gebruik.

Res TOM48322
16 november 2020

Internationale logistieke dienstverlener vestigt zich op complex Westfields Logistics

Westfields Logistics, een ontwikkeling van MG Real Estate, SDK Vastgoed en Volkerwessels Logistics Development, verwelkomt een nieuwe internationaal opererende logistieke dienstverlener. Nuveen Real Estate sloot een langjarige overeenkomst voor de verhuur van een warehouse van ca. 28.000 m² op het complex.

IMLD5513
26 oktober 2020

Werken in een magazijn is meer dan met een heftruck rijden

Wie e-commerce zegt, zegt pakjes. Wie pakjes zegt, zegt opslagruimte. En die opslagruimte moet mee evolueren met de marktvraag, met de balans van vraag en aanbod en de nieuwe duurzame inzichten die toekomstige projecten moeten inspireren.

Res MB beersel 004 DHL
6 augustus 2020

DHL Supply Chain en MG Real Estate bouwen nieuwe Life Sciences and Healthcare campus nabij Brussel

Brussel – DHL Supply Chain, wereldwijd marktleider in supply chain management en contractlogistiek, en MG Real Estate, Europese hogesnelheidsontwikkelaar binnen logistics, offices, residential en retail, gaan van start met de bouw van een nieuwe, state-of-the-art Life Sciences and Healthcare (LSH) campus op de Laekebeekindustriezone in Lot, nabij Brussel. De 28.000 m² grote accommodatie, die de huidige voorzieningen van DHL Supply Chain in Huizingen en Lot zal vervangen en hun activiteiten onder één dak zal samenbrengen, bevindt zich op drie kilometer van de huidige faciliteiten in Lot. In lijn met de duurzaamheidsstrategie van DHL zal de campus volledig CO2-neutraal zijn. Het zocht daarvoor de juiste partner en vond daarin hogesnelheidsontwikkelaar MG Real Estate.